Overwatch'a Çıkış Sonrası Gelecek Karakter ve Haritalar Ücretsiz Olacak

07.12.2015 21:49 Ömür Gencer


      Blizzard'ın geliştirmekte olduğu FPS yapımı Overwatch için sevindirici bir duyuru yapıldı. Firma, oyuna gelecek yeni kahramanlar ve haritaların oyunculara ücretsiz olarak verileceğini dile getirdi.
 
      Overwatch'un yönetmeni Jeff Kaplan, yayınladığı videoda şu sözlere yer verdi: "Oyuna eklemek istediğimiz harita ve kahraman fikirlerimiz var. Bu konuyu düşündük ve içerikleri oyuna eklemenin en iyi yolunun, içerikleri DLC olarak değil de ücretsiz güncelleme olarak yayınlamak olduğuna karar verdik."
 
       Overwatch, çıkışını yaptığında 21'den fazla kahraman içerecek. Oyunun 2016'nın ilkbahar mevsiminde PC, PS4 ve Xbox One için aynı anda çıkış yapacağını belirtelim. Jeff Kaplan'ın yayınladığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler