Overwatch'un PC ve Konsol Sürümleri Ayrı Dengelenecek

5-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak bir açık beta testi gerçekleştirilecek.
28.03.2016 12:40 Gökhan Yılmaz

  
      Blizzard'ın yeni FPS oyununun başında bulunan Jeff Kaplan vermiş olduğu röportajda Overwatch'tan yeni bilgiler aktardı ve bazı noktalara açıklık getirdi.
 
     Kendisine yöneltilen sorulardan biri de oyunun PC ve konsol sürümleri arasında ne gibi oynanış farklılıkları olacağıydı ve buna şu şekilde cevap verdi: "Oyunun konsol sürümünü dengelerken PC'deki oynanışa zarar vermek istemeyiz. Ben şu platformda oynuyorum, umarım diğer platform yüzünden oyunu dengelerken benim oyunumun dengeleri bozulmaz diye düşünmenize gerek yok çünkü öyle birşey olmayacak." 
 
    Ayrıca Kaplan, şu an ekip içerisinde test edilmekte olan ve henüz çıkmamış iki adet kahramanın daha geliştirildiğini söyledi. Şu an halihazırda 21 adet Overwatch karakteri bulunuyor ve oyunun çıkışında hepsi birlikte sunulacak. Oyun çıktıktan sonra ise yeni karakterler gelmeye devam edecek, zaten yapımcının da dediği gibi şu an üzerinde çalışıyorlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler