Oyun Çeviri'den 4 Yeni Haber

10.03.2011 15:03 Ersin Kılıç


     Yaptıkları Türkçe Yama çalışmaları ile beğeni toplayan Oyun Çeviri ekibi yeni projeler ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. oyun çevirileri dışında oyunlar ile alakalı çizgi roman gibi çevirilere de devam eden ekipten üç yeni haber geldi.
 
     Bunlardan ilki Dragon Age: origins'in Leliana Song adlı ek paketi ile alakalı. Daha önce hatırlayacağınız gibi DH Forum'dan bazı arkadaşlar Dragon Age'i büyük bir özveri ile Türkçeye çevirmiş, Oyun Çeviri ekibi de oyunun ek paketlerine el atmıştı. Bu yeni ek paketin çeviri sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Ekibin bir diğer Türkçe yama çalışması ise Caesar IV için gelmiş. Menü, tanım ve şehir bilgilerinin çevrildiği bu yama çalışmasına buradan ulaşabilirsiniz. Oyun çevirileri dışında az önce de bahsettiğim gibi çizgi roman çevirileri de yapan ekip, Mahşerin Dört Atlısı'ndan War'ın hikayesine odaklanan Darksiders'ın çizgi romanını da çevirmiş. Bu çeviri sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Ekibin bir de büyük bir sürprizi var. Yama çalışmasına başlanan fakat şu an için açıklanmayan önemli bir proje daha geliyor. Kalabalık bir ekip tarafından yapılacak olan bu çeviri için, ekip birde video yayınladı. Bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age : Origins Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: RPG Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler