Oyun Firmaları Depremzedeler için Büyük Miktarlarda Bağış Yapıyor

11.02.2023 20:05 Mehmet Tandoğan

 
 
İçerisinde bulunduğumuz bu zor günlerde depremzedeler için büyük miktarlarda bağış ve destek yapılmaya devam ediliyor. Destek verenler içerisine büyük oyun firmaları da katılıyor ve bu miktarları resmi Twitter hesapları üzerinden duyuruyorlar.
 
Riot Games, Bungie ve daha birçok firma destek vermeye devam ediyor
 
 
 
6 Şubat tarihinde yıkıcı iki depremin olduğu günden bu yana arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Hep birlikte bir olup bu zorlu sürecin altından kalkmaya devam ederken diğer yandan çeşitli firmalar da maddi olarak destek sağlıyor. Bu firmalar arasında büyük oyun geliştiricileri ve yayıncıları da bulunuyor. 
 
Riot Games Türkiye
 
250 bin dolarlık bir bağış ile yola çıkan Riot Games Türkiye ekibi bu desteği uluslararası hale getiriyor. Türkiye müdürü Erdinç İyikul bunu Twitter üzerinden bizlere paylaşıyor. 
 
 
Pubg Mobile Türkiye
 
Pubg mobile Türkiye ekibi 3 milyon 700 binlik bir bağışta bulunuyor. 
 
 
 
PUBG Türkiye
 
Yayıncı Krafton da destek olanlardan. Krafton Türkiye ekibi 100.000 dolar destekte bulunuyor. 
 
 
 
Knight Online - NTT Games
 
NTT Games ekibi 3 milyonluk TL'lik bir destekte bulundu. 
 
 
 
Bungie topluluğu
 
Bungie topluluğu da destek verenler arasında. 200 bin dolarlık bir destek sağladı. 
 
 
 
Bunun dışında diğer oyun firmaları da destek vermeye devam ediyor. Gözden kaçan bir ekip varsa yorumlar kısmında belirtebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Riot Games Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler