Oyun Oynamayı Kesmeyince Annesi 911'i Aradı

22.12.2009 12:09 Talha Aynacı

 
Geçtiğimiz ay Chicago'da bir çocuk, kiralama servisi Xbox360'ını geri alınca 911'i aramıştı. Bu sefer yardım isteği bir anneden geldi.

Yerel haber kaynağı The Boston Herald'ın rapor ettiği habere göre Angela Mejia (49) gece yarısı uykudan uyandığında 14 yaşındaki oğlu halen oyun oynuyordu ( Grand Theft Auto). Ancak anne bu duruma dayanamayarak Playstation 3'ün güç kablosunu çekiyor birde üstüne 911'i arayarak polisleri çağırıyor.
 
Çocuğuna asla bu tarz bir oyun almayacağını söyleyen annenin asıl ağrına giden ise oğlunun kendisine saygı göstermemesi ve karşı çıkarak oyuna devam etmek istemesiymiş. Annenin ifade verdiği sırada gözyaşlarına boğulduğunuda hatırlatalım.
 
Bu olay ile birlikte video oyunların çocuklara olan olumsuz etkisi yeniden gündeme geldi.
 
 Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto IV Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 92 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 11 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler