Oyuncular Toplamda 100 Milyon Saatten Fazla Destiny Oynadı

20.09.2014 11:50 Tunahan Başol


     Oyun dünyasının son zamanlarda en çok konuştuğu ve eleştirildiği kadar ilgi de gören Destiny, oldukça fazla oynanıyor gibi görünüyor. Bungie'den son gelen rakamlar oldukça etkileyici.
 
     Yapılan açıklama göre, oyuncular çoktan 100 milyon saatten fazla Destiny oynamışlar ki, bu sürenin, Lord of the Ring üçlemesinin Special Extended Edition sürümünü 8,797,635 kere izlemeye denk olduğu söyleniyor.
 
     Ayrıca 137 milyon etkinliğe katılan oyuncular, hafta içi ortalama 3 saat, hafta sonu ise ortalama 4 saat Destiny oynamışlar. Oyunun Crucible modunda dai oyuncular 1 milyon kere ölmüşler.
 
     Bu rakamlar doğrudan Destiny'nin yoğun ilgiyle karşılandığını gösteriyor. Bakalım uzun vadede ne gibi rakamlarla karşılaşacağız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler