Oyuncular War Z'ye Tepkili

18.12.2012 15:36 Samet Konuksal


    Bildiğiniz üzere The War Z, geçtiğimiz gece saatlerinde Steam üzerinden satışa sunulmuştu. Fakat oyuncular War Z'ye tepki gösterdi. Zira War Z'nin Steam sayfasındaki tanıtım metni, yanlış bilgiler içeriyor.
 
    Oyuncuların gösterdiği tepkiye göre War Z'nin Steam sayfasında yapılan hatalar şu şekilde;
 
- Baş kısmında War Z'nin beta sürecinde olduğuna dair bir açıklama yapılmamış. War Z'yi araştırmadan satın alan insanlar yarım yamalak bir oyunla karşılaşacaklar.
- Oyundaki dünyanın 100 ile 400 km2'lik bir alanda geçtiği belirtiliyor. War Z'de şu an için bulunan tek harita 72 km2'lik bir alanda geçiyor.
- Özellikler arasında ister açık, ister özel sunucularda oynanabileceği yazılıyor. War Z'de özel sunucu sistemi bulunmuyor.
- Yine oyunun özellikleri arasında karakterlerin bazı yetenekler kullanabildiği belirtiliyor. Fakat War Z'de şu an için bu sistem de yer almıyor.
- Oyunda hem Normal, hem de Hardcore modunun olduğu belirtilmiş. Oyunda Hardcore modu bulunmuyor.
- Sunucuların 100 oyuncuya kadar aynı anda oynamasına izin verdiği, özellikler arasında yer almış. Fakat War Z'nin sunucuları en fazla 50 kişiye kadar destek veriyor.
 
   Reddit'de konuyla ilgili başlatılan başlık, 7 saat içerisinde 2000'den fazla olumlu oy ve 700'den fazla yorum almış. Bakalım bu tepkinin sonucu neleri getirecek?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Infestation: Survivor Stories Platformlar: PC Geliştirici: Hammerpoint Interactive Dağıtıcısı: Arktos Entertainment Group Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 6 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 6 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 6 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 7 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler