Özel Haber: PS Vita'nın Türkiye Satış Rakamları

13.03.2012 12:59 Talha Aynacı


    Geçtiğimiz ay batı çıkarmasını yapmasıyla birlikte, ana vatanından ziyade daha başarılı bir satış grafiği çizen PS Vita, yüksek kapasiteli donanımı yanı sıra oyun tarihinin en geniş seçenekli oyun yelpazesiyle çıkış yapmasıyla adından söz ettirmişti.
 
   BSC Genel Yayın Yönetmeni Erdinç İyikul ve DH Genel Yayın Yönetmeni Mesut Çevik tarafından detaylı olarak inceleme altına alınan PS Vita, Türkiye'de de batı ülkelerinde olduğu gibi başarılı sayılacak bir satış grafiği izliyor. 2 haftalık satış sürecinde 2000 adet PS Vita satılmış durumda. Üstelik bu rakamın % 55'ini  konsolun 3G versiyonu oluşturuyor.
 
    Geniş oyun seçeneğindeyse tahmin edebileceğiniz oyunlar en çok satanlar arasına girmeyi başarmış. Birinci sırada PS Vita kontrolleriyle yepyeni bir kimliğe bürünen Uncharted: Golde Abyss yer alıyor. Ardından ikinci sırada WipEout ve üçüncülükte ModNation Racers, Türkiye satışlarında üst sıralara yükselmiş durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 1 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 2 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 4 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 4 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler