Özel Video: "Ofiste Telefonla Oyun Olmaz!"

26.06.2012 17:44 Ersin Kılıç


     Bölüm Sonu Canavarı ve Donanım Haber ekibi olarak farklı videolar ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Daha önce Mesut Çevik ve Erdinç İyikul'un Airsoft macerası dışında video incelemelerde kullanılan görüntülerden oluşturduğum Ofis Inception gibi abes ve bir o kadar eğlenceli videolarla da karşınıza çıkmıştık. Bu sefer ki videomuz ise biraz daha kapsamlı ve ön sunum gibi.
 
     Aslında bu tarz videoları yapmak için uzun süredir düşünüyorduk. Hatta önümüzdeki dönemlerde benzer yapıda farklı videolar ile karşınıza çıkacağımızı söyleyebilirim. Bu video fikirleri uzun zamandır aklımızda olmasına rağmen bir türlü harekete geçememiştik. Çünkü bu videolar için geniş bir zamana ihtiyacımız vardı.
 
     Bir türlü harekete geçemediğimziden en sonunda Mesut'un "artık bir yerden başlayalım, ofis içinde kısa bir video çekelim" demesi ile bu video da ortaya çıkmış oldu. Evet kısa, basit, öz ama bizim için farklı bir tat ve başlangıç olduğunu söyleyebiliriz.
 
     Çekim ve kurgu faslı çok kısa bir süre almış olsa da özellikle montaj kısmında yeteneklerini konuşturan Gökhan Yılmaz'a da ayrı bir paragraf açmak gerekir. Çünkü gerek kamera çekimi, gerek efektler, gerekse de müzikleri ile videoya gerekli ambiansı fazlasıyla katmayı başarmış. Talha'nın müthiş performansını da unutmayalım :)
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bölüm Sonu Canavarı Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 63 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 22 Dk önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 2 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 3 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 3 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler