PC Gamer Mount & Blade II: Bannerlord Hakkında: "Skyrim'den Bu Yana En İddialı Sandbox RPG"

10.03.2017 07:49 Gazali Çetinkaya

 
   Daha öncesinde Mount & Blade: Warbanden iyi 30. PC oyunu seçen PC Gamer dergisi ikinci oyun Mount & Blade II: Bannerlord için de epey heyecanlı.
 
   Mount & Blade II: Bannerlord oyun dünyasının en büyük kuruluşlarından biri sayılan PC Gamer'ın yeni sayısının kapağına konuk oldu. Kapağın başlığında ise Mount & Blade II: Bannerlord için Skyrim'den beri en iddialı ve hırslı sandbox rol yapma oyunu olarak bahsedilmiş.
 
   TaleWorlds Entertainment tarafından geliştirilen ortaçağ aksiyon rol yapma oyunu Mount & Blade II: Bannerlord için henüz bir çıkış tarihi bulunmuyor.

   Geçtiğimiz günlerde yine PC Gamer tarafından oyun için paylaşılan ekran görüntülerine galeri kısmından ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade II: Bannerlord Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler