PC İçin Çıkan ve Çıkacak Olan Birçok Oyun SteamOS'e Duyuruldu, Steam İndirimleri Başladı

04.03.2015 21:51 Samet Konuksal


    Valve'ın SteamOS atağının ardından Linux'a olan desteğin arttığı bir gerçek. Valve, SteamOS odaklı olarak Linux'a gelen oyunlara Steam'de bir listeleme yaptı. Bunun üzerine Steam'de de indirim başlatıldı.
 
    Bu sayfada yer alan oyunların arasında oldukça kaliteli yapımlar da bulunuyor. Örneğin Shadow of Mordor, Dying Light, Total War: Attila, Metro Redux gibi yapımların haricinde önümüzdeki dönemde çıkacak olan Batman: Arkham Knight ve The Witcher 3 de SteamOS destekli yapımlar arasında geliyor. Ayrıca bağımsız yapımcı kanadından Hotline Miami 2, Payday 2, This War of Mine, Pillars of Eternity, Wasteland 2 ve dahası da SteamOS'u desteklemekte. Bu oyunların bir kımsını indirimler sayesinde uygun fırsatlarla satın alabilirsiniz. İndirimler 9 Mart'ta sona erecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 1 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 1 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 2 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 3 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler