PC için Müthiş Bir Kratos Kasa Modu

02.02.2010 13:43 Ersin Kılıç

 
Oyunseverleri sürekli şaşkınlığa uğratan ilginç kasa modlamalarına bir yenisi daha katıldı.
 
God of War serisi ile oyun dünyasının en önemli karakterlerinden biri olmayı başaran Kratos için yapılan bu PC kasa modlaması oldukça şık ve özen ile hazırlanmış.
 
Anlaşılan Kratos bilgisayarda işlemlerimizi yaparken bizi göz ucuyla izleyebilecek. Bu ilginç kasa modunun videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 
Kratos ile yeni randevumuz ise önümüzdeki ay gerçekleşecek. Titanlarında desteğini arkasına alan Kratos olarak Olympus dağına tırmanışımızla başlayacak olan God of War 3 önümüzdeki ay raflardaki yerini alacak.
 
Sadece Playstation 3 sahiplerinin değil tüm oyun severlerin merakla beklediği God of War 3'ün yayınlanan ekran görüntüleri ve videolarına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler