PC'ye Özel: Hard Reset Duyuruldu!

Fletcher'ın sol gözü, muhtemelen bize farklı özellikler sunacak.
14.07.2011 12:10 Ersin Kılıç


     Bugün şaşırtıcı bir duyuru ile karşılaştık diyebiliriz. PC platformuna özel olarak geliştirilen ve bugün duyurusu gerçekleşen Hard Reset'in Eylül ayında çıkış yapacağı belirtiliyor.
 
     İlk videosu ve birkaç ekran görüntüsü de yayınlanan oyuna baktığımızda Sci-Fi bir yapıya sahip olduğunu görüyoruz. Son dönemin popüler türlerinden aksiyon ve RPG öğelerini birleştiren oyunun dünyası ise Blade Runner'ı anımsatıyor. Oyunun konusu hakkında her ne kadar fazla detay verilmese de bundan yüzlerce yıl sonra geçtiği belli oluyor. İnsanlığın son kalan şehirlerinden biri olan Yeni Bezoar'daki gizemli saldırıların arkasını araştıracağımız oyunda Fletcher adlı bir karakteri yönlendireceğiz.
 
     Oyunun ekran görüntülerine baktığımızda ise birbirinden farklı silahlar kullanacağımızı anlıyoruz. Sol tarafta ise sağlık ve zırh barımız dışında yıldırım işaretine sahip bir bar daha bulunuyor. Bununla muhtemelen özel saldırılar yapabileceğiz. CGI videoda ise karakterimizin sol gözü dikkatimizden kaçmıyor.
 
     Eski People Can Fly, CD Projekt RED ve City Interactiveçalışanları tarafından kurulan Flying Wild Hog firması tarafından geliştirilen oyunun kullandığı grafik motoru ise Road Hog. 35 kişilik bir ekip tarafından geliştirilen oyunun ilk video ve ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hard Reset Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Flying Wild Hog Dağıtıcısı: Flying Wild Hog Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 13 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 13 Dk önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler