PC'ye Özel Terraria 1 Milyonu Geçti, CE Duyuruldu

26.01.2012 01:28 Samet Konuksal

     Kimileri tarafından Minecraft'ın yandan bakışlı hâli olarak gözükse de, geniş dünyasıyla birlikte beğenilen Terraria, yapımcısını güldürüyor. Bağımsız yapımcı ürünü olan ve PC'ye özel olarak çıkan Terraria'nın koleksiyon paketi duyuruldu, son satışları açıklandı.
 
     Bugün yayınlanan duyuruda Terraria'nın dijital satış sürümünün bir milyonluk barajı aştığı açıklandı. 2011'in Mayıs ayında çıkan Terraria'nın bu başarısı bağımsız yapımcılar için ayrı bir önem arz ediliyor. Sizlerin de gördüğü üzere, bazı büyük firmaların artık görmezlikten gelmeye çalıştığı PC platformunun potansiyeli, bağımsız yapımcılara devredilmiş durumda.
 
     Bugün, bunlara ek olarak Terraria için bir de koleksiyon paketi duyuruldu. 16 Mart'ta yurt dışında satışa sunulacak olan Terraria'nın koleksiyoncu paketi, 20 dolardan alıcı bulacak. Ayrıca Terraria'nın koleksiyon paketi haricinde normal kutulu hâli de perakendecilere 16 Mart'tan itibaren uğrayacak.
 
      Oyun içi özel eşya, bir çok sticker ve dahası bu koleksiyon paketinde yer alacak. Aşağıdan görüntüleyebilirsiniz;

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Terraria Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Re-Logic Dağıtıcısı: Re-Logic Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler