PES 2010 Motion Kontrol ve Natal'ı Destekleyebilir

Konami, yeni kurduğu PES takımı ile oyuncuların geri bildirimlerine göre oyun için küçük yamalar çıkacağını da açıklamıştı.
04.10.2009 14:36 Ersin Kılıç

Önümüzdeki günlerde piyasaya çıkmaya hazırlanan Pro Evolution Soccer 2010'un Motion Kontrol ve Project Natal'ı destekleyebileceği açıklandı.
 
Bu açıklamayı yapan isim ise oyunun yapımcılarından biri olan Shingo Takatsuka oldu. 

"Oyunun 2009 sürümüne kadar tüm konsollarda benzer özellikler ve kontrol sisteminin olmasına inanıyorduk. Fakat artık yeni kontrol sistemleri ve farklı özellikleri ile oyunun her sürümünün bu kontrol sistemleri sayesinde, konsollara özel olarak çıkabileceğini düşünüyoruz. Bu konuda çok açıklama yapamam ama oyunun bu yeni kontrol sistemlerine entegre edilebilir şekilde dizayn edildiğini söyleyebilirim." diyerek oyunun ilerde Project Natal ve Motion Kontrol desteği sunabileceğini belirtmiş oldu.

Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2010 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 23 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 6 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler