PES 2010 ile Şampiyonlar Ligine Katılın!

17.12.2009 01:07 Ersin Kılıç

 
Şampiyonlar Ligi'nin lisansını alan Konami, son iki senedir Pro Evolution Soccer oyunlarında bu büyük organizasyona yer veriyor. Peki bu organizasyonda sizde kendi takımınızla yer almak istemez miydiniz?
 
Konami'nin 16 Aralık tarihi itibari ile başlatacağı Şampiyonlar Ligi Turnuvası için bir basın bülteni yayınlandı ;
 
"PES UEFA Şampiyonlar Ligine katılın!

Konami, kulüp futbolunun en büyük organizasyonunun online versiyonunu başlatıyor

Konami Digital Entertainment GmbH, en iyi PES 2010 oyuncuları için 16 Aralık tarihinde özel bir UEFA Şampiyonlar Ligi turnuvasına ev sahipliği yapacağını açıkladı. Turnuvadan önceki hafta sıralamalarda en üst 1/3’lük kesimde bulunan oyuncuların katılabileceği turnuva PS3, Xbox 360 ve PC için yapılacak.

Avrupa’nın dört bir yanından oyuncular 16 takım arasından seçimlerini yapacak ve eşit yetenek seviyesindeki PES hayranlarına karşı en iyi PES 2010 oyuncularının kim olduğunu göstermek üzere mücadele verecekler. Kulüp seçimi yapıldıktan sonra aynı takımı seçmiş olan oyuncuların katılacağı bir saatlik eleme aşaması düzenlenecek.

Ard arda üç maçta en iyi sonucu alan oyuncular 16’lı gruplara alınacak ve gerçek turnuvanın heyecanını yansıtan eleme aşamasına katılacaklar. Konami 2010 yılında da yeni turnuvaların yanı sıra haftada iki kez UEFA Şampiyonlar Ligi turnuvası düzenlemeye devam edecek. "
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2010 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 23 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler