PES 2011'den İlk Görüntüler & Stüdyo Turu Videosu

Messi , PES 2011 ile serinin yüzü olmaya devam ediyor.
01.06.2010 06:57 İhsan Aktı

    
     Futbol oyunu severlerin gönlünde apayrı bir yeri bulunan fakat son yıllarda  EA'in FIFA serisinin gerisinde kaldığı görülen KONAMI'nin meşhur futbol serisinin büyük bir değişim ve gelişim vaadiyle yola çıkan son oyunu Pro Evolution Soccer 2011'e ait ilk ekran görüntüleri ve stüdyo turu videosu yayınlandı.

     Yayınlanan ekran görüntülerinden birinde  oyunda yer aldığı görülen bazı seçenekler oyunun Ps3 versiyonunun Playstation Move desteği içerecek şekilde piyasaya sürüleceği yorumlarının yapılmasına neden olurken  , KONAMI'nin bu konuyla ilgili detayları E3 2010'da açığa kavuşturması bekleniyor.

     Bu yılın sonbaharında Pc , Ps3 , Xbox 360 , Psp , Ps2 ve Wii platformları için piyasaya sürülecek olan Pro Evolution Soccer 2011'in yayınlanan ilk ekran görüntülerine buradan , stüdyo turunun yer aldığı video'ya ise buradan  göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2011 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler