PES 2011'e PSM3'den 89 Puan

27.09.2010 18:52 Samet Konuksal


 
 
     Avrupa'nın ünlü Playstation 3 dergilerinden PSM3, futbol oyunlarının en iyi serilerinden birisi olan Pro Evolution Soccer'ın bu seneki oyunu PES 2011'i inceledi.
 
     Dergide incelemeyi yapan Dan Dawkins, oyun hakkında "yeteneklinin ödüllendirildiği oyun" tanımlamasını yaptı. Daha önce FIFA 11'in 91 puan aldığı dergide, PES 2011'in inceleme puanı, 89 oldu. Dawkins incelemede, PES'in bu sene FIFA'ya meydan okuması için erken olduğunu, hayal kırıklığı yaşatan iki senenin ardından güzel bir oyunla karşılaştığını yazmış. 
 
     Oyun hakkında, "PES 6 kadar iyi değil. Ancak önceki PES'ler kadar kötü de değil. Konami'nin çabalarına rağmen, PES 2011 bu senenin en iyi futbol oyunu ünvanını FIFA'nın elinden alamayacak gibi gözüküyor. PES 2011 yeniliklere açık bir oyun. Eğer üzerinde çalışılırsa birşeyler başarabilir." yazıldı.
 
     Evet, incelemede de yazıldığı gibi bu sene PES serisinde bir gelişme var gibi gözüküyor. Bakalım seneye, eski günlerde olduğu gibi kıyasıya bir PES - FIFA kapışmasına şahit olabilecek miyiz?
 
     PES 2011, 8 Ekim'de PC, PS3, Xbox 360, Wii ve PSP için çıkacak. 
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2011 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 1 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 2 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 3 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler