PES 2011'e Yeni Yama Haftaya Çıkıyor

19.11.2010 17:59 Levent Polater

 
 
    Konami, Pro Evolution Soccer 2011 için gelecek hafta çıkmak üzere yeni bir yama duyurdu. 24 Kasım'da çıkacağı belirtilen yamanın bazı ufak sorunları düzeltirken, savunma yapan takımın yapay zekasını da geliştireceği belirtildi.

     Diğer hayran önerileri ile gerçekleşen yenilikler arasında taç atışları da bulunuyor. Durumlara göre otomatik futbolcu değişiminin de geliştirileceği söylenirken, Master League'deki transfer ücretleri hesaplamasının da üzerinde çalışıldığı açıklandı. 

    Başka yenilikler saymak gerekirse, CPU oyuncularının üzerinde yazan isimlerin de artık kaldırılabileceği açıklanan yenilikler arasında yer alıyor. Şut animasyonlarının da daha gerçekçi reaksiyonlar doğuracağı belirtildi.
 
    Gerçekten çok kapsamlı bir yama olacağa benziyor, PES 2011 deneyimini biraz daha yükselteceği kesin gibi.
 
 
CVG

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2011 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler