PES 2011'in Oyuncu Diziliş Ekranı Gözüktü

17.06.2010 18:59 Ersin Kılıç


 
     Bugün sona erecek olan E3 2010 fuarında yayınlanan ilk videosu ile hayranlarını bir hayli sabırsızlandıran Pro Evolution Soccer 2011 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
     Yayınlanan bu ekran görüntülerinde bazı oyun içi sahnelere de yer verilmiş. Asıl dikkat çeken nokta ise oyuncu dizilimlerinin gözüktüğü ekran görüntüsü oluyor. Oyunun Xbox 360 sürümüne ait olan bu ekran görüntüsünde artık oyuncu isimlerinin de direk olarak diziliş ekranında gözüktüğünü görüyoruz. Oyuncunun hangi ayağını iyi kullandığı ve istatistik grafiği de bu ekranda güzel bir şekilde sunulmuş.
 
     "Futbol evrim geçiriyor " sloganı ile çıkışını yapmaya hazırlanan oyun, grafik ve animasyonları dışında oynanabilirlik yönündende bazı değişiklikler gösterecek. Oyunun E3 videosunun sonunda Libertedores kupasınında lisansının alındığını görmüştük. Umarız tüm takımlar ve oyuncularda bu önemli kupa lisansları gibi oyunda kendi isimleri ile yer alır.
 
     Oyunun geçtiğimiz günlerde yayınlanan E3 videosuna buradan, yeni ekran görüntülerine ise buradan ulaşabilirsiniz.
 
PES 2011
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2011 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler