PES 2013'ün Yeni Tanıtım Videosu Yayınlandı

24.04.2012 13:56 Ersin Kılıç


     Geçtiğimiz hafta PES severler için sürpriz bir duyuru gelmiş ve serinin yeni oyunu Pro Evolution Soccer 2013 duyurulmuştu. Duyuru ile birlikte kısa bir teaser video da yayınlayan Konami, asıl videonun ise 24 Nisan'da, yani bugün yayınlanacağını belirtmişti. İşte belirtilen bu video söz verildiği gibi bugün yayınlandı.
 
     PES 2013'ün bu yeni videosu gene ilk videoda olduğu gibi Real Madrid'in antreman sahasında açılışını yapıyor. Bu sefer tribünlerden yeşil sahaya iniş yapan Cristiano Ronaldo'yu depar atarken görüyoruz. Bu depar sonrası oyunun videosuna geçiş yapılıyor.
 
     Bu video kısmında ise oynanış kısmına yer verilmemiş. Bunun yerine Ronaldo'nun yaptığı artistik hareketlere tanıklık ediyoruz. Videonun en önemli kısmı ise son saniyeleri oluyor. Çünkü burada başta Player ID, PES Full Control, Pro Active, Redeveloped Keepers, Response Defending, Dynamic First Touch ve 360 derece kontrol olmak üzere, oyunun sahip olacağı birçok özellik başlıklar halinde belirtilmiş.
 
     Anlaşılan PES 2013'te futbolcu kontrolü dışında kaleci kontrolü gibi yeni özelliklere de sahip olacağız. Bunun dışında tamamen özgür bir oynanış ve geçtiğimiz sene de yer alan 360 derece kontrol gibi özellikler de yeni oyuna eklenmiş. Ayrıca defans ve kontrole değinilen başlıklara bakacak olur isek daha farklı bir oynanış ile karşılaşacağımızı da varsayabiliriz. Umarız PES 2013 bu sefer şeytanın bacağını kırmayı başarıp, o eski şaşalı günlerine dönüş yapar.
 
     Muhtemelen Eylül - Ekim döneminde çıkacak olan oyunun yeni tanıtım videosuna ve görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2013 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 42 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler