PES 2015'in Demosu Avrupa'da Ertelendi (Güncelleme)

17.09.2014 18:20 Samet Konuksal


    Son senelerde FIFA ile olan yarışta epey geriye düşen PES serisi, PES 2015 ile beraber yükselişe geçmek istiyor. Yepyeni oynanış dinamikleriyle beraber çıkışına hazırlanan PES 2015'in demosunun bugün yayınlanması bekleniyordu. Ancak Konami'den gelen haberlere göre demonun çıkışında bir aksilik yaşandı.
 
    Yapılan açıklamaya göre PES 2015'in demosu bilinmeyen bir tarihe ertelendi. Normal şartlar altında Pro Evolution Soccer 2015 demosu bugün itibariyle konsol oyuncularına sunulacaktı.
 
Güncelleme: Konami'den gelen ayırntılı açıklamaya göre oyunun demosu 18 Eylül'de Japonya, 23 Eylül'de Amerika için sunulacak. Avrupa çıkış tarihi çok yakında paylaşılacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2015 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 5 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 5 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 6 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 7 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler