PES 2017'nin Ücretsiz Deneme Sürümü Steam'de Çıkış Yaptı

24.11.2016 18:58 Gazali Çetinkaya

 
   Konami, bugün Pro Evolution Soccer 2017 için bir deneme sürümü yayınladı ve bu demo tadındaki sürüm ile PC kullanıcıları oyunu ücretsiz olarak indirip deneyebilecek. Buradan ulaşabilirsiniz.
 
   Pro Evolution Soccer 2017 deneme sürümünde 9 lisanlı takım (FC Barcelona, Arsenal FC, Club Atlético de Madrid, Boca Juniors, Club Atlético River Plate, Sport Club Corinthians Paulista, Clube de Regatas do Flamengo, Almanya, Fransa) ve 2 tane de stadyum (Camp Nou, Neu Sonne Arena) bulunuyor.
 
   Deneme sürümü hakkında paylaşılan tanıtım yazısına aşağıdan ulaşabilirsiniz. Ek olarak bugün itibarıyla PES 2017 için yeni data paketi güncellemesinin çıktığını da belirtelim. 
 
"[Pro Evolution Soccer 2017]'nin çok beklenen Ücretsiz Oynanan versiyonu çıktı!
Yepyeni online mod [PES LEAGUE]'i oynayın lig şampiyonu olmak için ve sınırlı süreli müsabakalarda kupada mutlu sona ulaşmak için mücadele edin. Ayrıca [GÖSTERİ MAÇI] ve [ANTRENMAN] modlarının tadını çıkarın. 
 
*[Ana Lig] gibi diğer modlar sadece [Pro Evolution Soccer 2017]'nin tam versiyonunda oynanabilir.
*Oynanabilen takımlar bazı modlarda sınırlı olabilir.
*PES LEAGUE modunda oynayabileceğiniz maçların sayısı sınırlıdır.
*[Pro Evolution Soccer 2017]'nin tam versiyonunda PES LEAGUE modunu oynarken diğer rakiplerle eşleştirilebilirsiniz.
*Diğer oyunlardan kayıt verileri taşınamaz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2017 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 15 Eylül 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler