PE: The 3rd Birthday Ev Konsollarına Gelebilirdi

Parasite Eve serisinden güzeller güzeli dedektifimiz Aya Brea'yı yönetiyoruz
17.03.2011 09:58 Alkan Adakaner


       Parasite Eve: The 3rd Birthday'in yapımcısı olan Hajime Tabata, eğer zamanları olsaydı oyunu ev konsollarına da getirmek istediklerini açıkladı. Zaman azlığı nedeniyle projeye PSP'de devam edilmiş.
 
      Shooter tabanlı korku-rpg oyunları yapmayı sevdiğini belirten Tabata, oyuncuların umutsuz durumda olduğu, başaçıkılması zor garipliklere karşı mücadele etme düşüncesinden hoşlandığını söyledi.
 
      Ayrıca geliştirici ekip PSP'nin donanım ve kontrol sistemi nedeniyle zorluk çekmiş ve oyunun tasarımını da eldeki imkanlara göre yapmak zorunda kalmış. Kim bilir The 3rd Birtday ev konsollarına gelseydi belki de çok farklı bir oyunla karşılaşacaktık.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Parasite Eve: The 3rd Birthday Platformlar: PSP Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 3 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 3 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 4 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 5 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler