Parasite Eve: 3rd Birthday 1 Nisan'da Çıkıyor

Aya Brea bu defa PSP ekranlarında
24.02.2011 14:58 Alkan Adakaner


       Daha önce 29 Mart'ta Amerika'da çıkacağı açıklanan Parasite Eve 3rd Birthday'in 1 Nisan'da Avrupa'da raflardaki yerini alacağı açıklandı. Square Enix oyunu Avrupa sürümünü geciktirmeyecek.
 
     Twisted Edition adlı paketi de piyasaya çıkacak olan oyun serinin ilk iki oyununa göre daha fazla aksiyon öğesi içeriyor. Seriyi yakından takip edenlerilk oyunun rpg, ikinci oyunu aksiyon-korku ağırlıklı olduğunu hatırlayacaktır.
 
     Seriye yepyeni bir oynanış stili getirecek oyunun büyük ilgi görmesi zor, ama PSP sahiplerinin de son dönemlerde çok fazla tercih şansı yok.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Parasite Eve: The 3rd Birthday Platformlar: PSP Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler