PS3 Oyunlarının Kutu Tasarımları Değişiyor

Bu karşılaştırma ile aradaki farkı daha net bir şekilde farkedebiliyoruz.
03.09.2009 11:48 Ersin Kılıç

Daha önce dedikodu olarak ortaya çıkan ve bizim de haberini yaptığımız, PS3 oyunlarının kutu tasarımlarının değişeceği belli oldu.
 
PS3 Slim'in çıkması ile birlikte oyun kutusundaki değişiklikte de bir incelme meydana gelmiş. En büyük fark olarak ise artık kutuların daha çok Blu-Ray film  kutularına benzemesi ve üst tarafa alınan Playstation 3 yazısı göze çarpıyor.
 
Yeni kutu tasarımının ne zaman yaygınlaşacağı açıklanmasa da, Ekim ayında çıkacak olan yeni Ratchet oyunu sebebi ile bu tasarımların fazla geçikmeyeceğini anlayabiliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler