PS3 Son Firmware'inde (3.41) Sorunlar Yaşanıyor

31.07.2010 00:47 Levent Polater

 
     Playstation 3 için en son çıkan 3.41 firmware'ini gönül rahatlıyla kurmuş olmalısınız fakat bu firmware'i konsollarına yükleyen bazı oyuncular derin sorunlar yaşadılar.
 
    Yeni güncellemeden sonra HDD'lerini geliştirmeye çalışan oyuncuların birçok sorun ile karşılaştıkları rapor edildi. Güncellemeden sonra yeni bir HDD yükleyen PS3 sahipleri 'no applicable data' (Uygun veri yok) adı altında bir hata ile karşılaştıklarını belirttiler.
 
    Kimi oyuncular ise daha 3.41 güncellemesinin yükleme aşamasında sorun yaşadıklarını ve sistem hataları aldıklarını söylüyorlar. Son güncellemede sadece "You May Like" özelliğinin eklendiği sanılıyordu, fakat görünüşe göre yeni bir yama sistemi de bu güncelleme ile sistem dosyalarına eklenmiş. Bunun bazı konsollarda yukarıdakilere benzer sorunlar yarattığı düşünülüyor.
 
    Sony, henüz bu konu hakkında bir açıklama yapmadı, fakat ortada bir sorun var ise bunları teşhis edip onarmak için bir an önce devreye girmeliler. Bir gelişme olursa haber akışımızda olan bitenden haberdar olabileceksiniz. Aranızda bu güncelleme ile ilgili sorun yaşayanlarınız var ise bizlerle paylaşabilirsiniz.
 

CVG

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 1 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 2 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 4 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 4 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler