PS3'e Özel Agent'ın İlk Görselleri Sızdı

Agent için yeni bilgilerin GamesCom'da gelmesini umut ediyoruz.
15.08.2011 19:01 Levent Polater



    Uzun zamandır Playstation 3'e özel olarak geliştirilen Agent'tan ilk ekran görüntüleri karşınızda.  Rockstar North tarafından yapımı yılan hikâyesine dönen Agent için bu ekran görüntüleri oyunun yapım aşamasını sona ermediğini kanıtlıyor.
 
    Agent için sızan bu 2 görüntü oyunun yapımcı ekibinde çalışan Leigh Donoghue'nin portfolyosunda görüldü. Her 2 görselde de dörder tane sahne bulunuyor. Bu görsellerin 2009 yılında oluştuğu bilgisi de ayrıca veriliyor. Yani oyunun yapım süreci burada görünenden çok daha ileride.
 
    Agent'ın ne zaman çıkacağını bilmiyoruz, kendisi hakkında zaten çok az bilgi alabiliyoruz. Oyunun yapımının devam ettiği bile bir muamma. Birkaç kez iptal edildiği rapor edildikten sonra yalanlanan Agent'ın GamesCom'da tekrar dirilmesi tek umudumuz. Siz de aşağıdan ilk görselleri görebilirsiniz.:
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Agent Platformlar: PS3 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler