PS3'e Özel Korku Oyunu Until Dawn'a Ne Oldu?

08.05.2013 00:20 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz senenin Gamescom döneminde Sony cephesinden gelen yeni IP duyurularından birisi de Until Dawn isimli oyuna aitti. Gamescom 2012'de PS3 için Until Dawn isimli korku oyununu duyuran Sony'den oyunla ilgili daha fazla bilgi alamamıştık. Peki bu oyuna ne oldu?
 
    Oyun dünyasının önemli sitelerinden IGN'den gelen haberlere göre Until Dawn, halen aktif olarak geliştiriliyor. IGN'de verilen bilgilere göre oyunun geliştiricisi Supermassive Games, çok yakında Until Dawn adına yeni açıklamalar yapacak.
 
    Bakalım bu açıklamalarda neler göreceğiz? Until Dawn'ın duyurusundan başka haber alamadığımızı göz önünde bulundurursak, oyunun yeni nesle sarkması muhtemel hal alıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 2 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 3 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 9 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler