PS3'e Özel Red Dead Redemption İçerikleri

14.05.2010 20:39 Levent Polater

 

rdr
 
    Red Dead Redemption'ın PS3 versiyonunu diğer versiyonlara göre bundan sonra daha göze çarpıcı gelebilir. Neden mi? Çünkü RDR'nin PS3 versiyonunun bu versiyona özel bonus içeriklere sahip olacağı açıklandı.
 
    PS3'deki özel içeriklerin, "Solomon's Folly Gang Hideout" ve "Walton Gang Outfit" adında listeleneceği belirtildi. Ayrıca bu içeriklerin direk diskin içinde olacağı ve elle indirilmeye ihtiyaç duyulmayacağı da verilen bilgiler arasında yer alıyor. 
 
    Doğal olarak PS3 versiyonuna neden böyle bir eklenti yapılacağıyla ilgili Rockstar'dan haber bekleniyor. Xbox 360 versiyonu sahiplerinin elleri boş mu bırakılacak, yoksa başka içerikler mi elde edecekler, merakla firmanın vereceği yanıt bekleniyor.
 
   Bu arada hala izlemediyseniz oyunun çıkış trailer'ını buradan izleyebilirsiniz.
 
 
 Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 1 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 6 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 6 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 7 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler