PS3'te FPS Oynamak İsteyenlere Yeni Mouse & Keypad

14.10.2011 10:33 Alkan Adakaner

 
      Konsollarda FPS oynamak özellikle yeni oyuncular için büyük sorun olabiliyor. Tecrübeli konsol oyuncuları ise standart joy pad'ler ile çok rahatlıkla FPS oyunu oynayabilmekte. Yine de bazı konsol oyuncuları mouse'u tercih ediyor.
 
     Playstation 3'lerinde mouse ve klavye tuşlarının rahatlığını yaşamak isteyenlere bir Japon firması olan Hori mouse & keypad ikilisinden oluşan "Tactical Assault Commander 3"ü sunuyor. Gördüğünüz gibi keypad'teki tuşlar sınırlı, ama yeterli olduklarını söyleyebiliriz.
 
      Tactical Assault Commander 3 Japonya'da yaklaşık 125 dolardan satılacak. Eğer Batıya gelirse burada 200 TL'den aşağı olmaz gibi görünüyor. Peki bu fiyata böyle bir ürünü almak doğru bir karar olur mu?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 12 Dk önce Summer Game Fest 2024 Sunumunda Hangi Stüdyolar Yer Alacak? 1 Saat önce 2K, Summer Game Fest 2024'te Sevilen Serinin Yeni Oyununu Duyuracak 2 Saat önce Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 3 Saat önce Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler