PS3'te PSP Oyunlarının Trophy Desteği Olmayacak

Oyuncuların büyük bölümü Trophy'lerin olmamasını umursamayacaktır
24.05.2011 09:28 Alkan Adakaner


     PSP oyunlarının Playstation 3'e HD ve 3D desteği ile uyarlanacağını bir süre önce duyurmuştuk. Sony'nin ilk duyurduğu oyun da Monster Hunter Portable 3 HD olmuştu.
 
     Playstation 3'e uyarlanacak oyunlar görsel olarak değil içerik olarak da genişleyecek gibi görünüyor. Örneğin Monster Hunter'da fazladan içerik bulunacağı açıklandı. Buna rağmen oyunlarda Trophy'ler bulunmayacakmış.
 
     PSP'nin Trophy sisteminin olmaması da PS3'e uyarlanacak oyunlarda bu desteğin olmamasını sağlamış olabilir. Aslında oyunlar PS3'e uyarlandıktan sonra Trophy'lerin de pek önemi yok.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler