PS3'ün 3.41 Firmware'i Güncellendi

03.08.2010 16:11 Alkan Adakaner


 
     Sony'nin Playstation 3 için geçen hafta yayınladığı 3.41 firmware'i güncellendi. Geçen haftaki genel firmware güncellemesinde bazı oyuncular sorunlar yaşadıklarını bildirmişlerdi.
 
     3.41 firmware'inin bu yeni sistem yazılım güncellemesi ile HDD (Hard Disk Drive) yerleştirmelerindeki bazı sorunlar çözülmüş. (3.41 firmware'inde hard disk ile ilgili bazı sorunlar yaşanmıştı)
 
    Sony'ni firmware güncellemelerinde bazen sorunlar yaşansa da firma yeni güncellemeler yayınlayarak bunların çözmeyi başarıyor. Bu küçük güncelleme ile bir sorun daha ortadan kalkmış oldu.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Orta Çağ Temalı Aksiyon Rol Yapma Oyunu Alkahest Duyuruldu 3 Dk önce Dead Rising'in Remaster Sürümü Duyuruldu: Yenilenmiş Grafikler 1 Saat önce İlk Resident Evil Oyunu GOG Platformunda Satışa Sunuldu 1 Saat önce Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 5 Saat önce Atari Oyunlarını Severler İçin Yeni Koleksiyon Paketi Duyuruldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler