PS4, 4.00 Güncellemesi Bugün Kullanıcılara Sunulacak

13.09.2016 03:03 Gazali Çetinkaya

   Sony, bugün yani 13 Eylül tarihiyle birlikte tüm PlayStation 4 sahiplerine oldukça yenilik içerecek 4.00 güncellemesini sunmaya hazırlanıyor.
 
 
 
   Bu güncellemeyle gelecek yeniliklerden bir tanesi de HDR desteği. Sony, PlayStation Meeting etkinliğinde açıkladığı gibi HDR desteğini 2013 yılında çıkış yapmış olan model için de getiriyor. 4.00 güncellemesini kurduktan sonra HDR ayarını 'Video Output Settings' kısmında görebileceksiniz. 
 
   PS4 Pro'nun çıkışıyla birlikte standart olana göre daha güçlü PS4 modeli Pro bu güncellemeyle şu özellikleri kazanacak.
 
1080p streaming Remote Play (PC/Mac ve uyumlu Xperia cihazları için)
1080p streaming Share Play
1080p 30/60fps canlı YouTube yayını
1080p 30fps canlı Twitch yayını
 
   Ayrıca bu güncellemeyle birlikte klasör seçeneği de eklenecek. Örneğin PS Plus'tan alınan oyunları tek bir yerde toplamak için "PS Plus Oyunları" adında bir klasör açıp oyunları içine atabileceğiz ve hem ulaşması kolay olacak hem de menü de fazlalık yapmayacak.
 
   Bunlarında dışında yenilikler sekmesi, hızlı menü, kupalar kısmı, kütüphane kısmı, arayüz kısmı ve bunun gibi birkaç yenilik daha bulunmakta. Sony'nin 4.00 güncellemesi için paylaştığı videodan tüm önemli detaylara ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler