PS4 E3'te Duyurulacakmış! Hadi Ordan!

11.05.2011 19:00 Ersin Kılıç


     Günümüzde spekülasyon ve dedikodu niteliği taşıyan haberlerin sayısı bir hayli arttı. Bu haberlerden bazıları daha sonra gerçeklik kazansa da hayranlar tarafından ortaya atılan haberlerin foyası ise daha günü dolmadan ortaya çıkıyor.
 
     Benzer bir örnekte bugün yaşanmış. Game Informer bildiğiniz gibi oyun haber ve duyuruları konusunda sektörün öncülerinden birisi. Bugün ortaya çıkan bir Game Informer kapağı ise kafaları karıştırsa da işin aslı kısa sürede ortaya çıkmış. Bu kapak tasarımında Playstation 4'ün E3'te olacağı belirtilmiş.
 
     Kapağa yakından bakıldığında ise bu tasarımın tamamen sahte olduğu ortaya çıkıyor çünkü tasarlayan kişi bir harfi atlamış. "World" kelimesi yerine eksik harf ile yazılan "Word" kelimesi kapağı ele vererek bir nevi "kapak" durumu oluşturmuş :)
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 1 Saat önce The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 1 Saat önce PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 2 Saat önce Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 2 Saat önce GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler