PS4 Oyunlarını Xperia Z3 Üzerinden Oynayabileceğiz

03.09.2014 18:13 Alkan Adakaner


     Sony'nin bulut sistemi üzerinde önemle durduğunu (bildiğiniz gibi Gaikai'yi satın almışlardı) biliyoruz. Şimdi Sony bu sistemi kullanmakta ne kadar kararlı olduğunu bir kere daha gösterdi. PS4 oyunları cebimize giriyor.
 
     Sony'nin IFA'daki lansmanında bulut sistemi kullanılarak Xperia Z3 üzerinden Playstation 4 oyunlarının nasıl oynandığı gösteriliyor. Detaylar ortaya çıktıkça size aktarmaya devam edeceğiz. Aşağıda ilgili görseli bulabilirsiniz.
 
    Güncelleme: Sony'nin Re-mote play özelliği (aynı ortamda bulunmak dışında) internet üzerinden de kullanılabiliyor. Oyunları oynamak için Xperia Z3'ün yanı sıra Playstation 4'e de ihtiyaç duyacağız gibi görünüyor. Yani sadece Xperia Z3'e sahip olmak yeterli olmayacak.
 
     Güncelleme 2:  Xperia Z3 üzerinden remote play özelliği sayesinde oyunları oynayabileceğimiz aşağıdaki video ile gösterildi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler