PS4, PS3'ten Daha Az Isınacak

23.07.2013 23:42 Alkan Adakaner


     Xbox 360'ta 3 kırmızı ışık hatası ve Playstation 3'te ise sarı ışık hatası denilen sorunlar konsolları kullanılmaz hale getirebiliyordu. Yeni nesil konsollarda bu türden sorunlarla karşılaşmamayı umuyoruz. Sony de bu konuda önlemini almış gibi görünüyor.
 
    Sony'nin FFC'ye kayıtlara göre Playstation 4'ün ısısı 3 ila 35 santigrat derece arasında olacak. Playstation 3 ise 45 ila 55 santigrat derece arasında çalışıyordu. Elektronik cihazlar genellikle 60 santigrat dereceden sonra riskli aşamaya geçiyorlar.
 
     Bu arada FFC'deki diğer bilgilere göre Playstation 4'ün maksimum saat frekansı 2.75 GHz olacak ve konsol tahminen 2.8 kilogram olacak.  PS3'ün ilk modeli 5 kg civarındaydı. Sonra modeli ise 2.1 kilogram civarında.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 17 Dk önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 22 Dk önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 50 Dk önce Greedfall 2'den Yeni Oynanış Videosu Geldi: Yol Haritası Açıklandı 1 Saat önce Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler