"PS4 Pro, Oyun Bilgisayarı Toplamak İstemeyenler için Büyük Bir Alternatif"

16.09.2016 03:00 Gazali Çetinkaya

 
   Sony'nin standart PlayStation 4'e göre daha güçlü olarak sunacağı PS4 Pro hakkında oyun geliştiricileri de yorumda bulunmaya devam ediyor. Bu kez geçtiğimiz günlerde The Incredible Adventures of Van Helsing adlı oyunu PlayStation 4 için duyuran Neocore Games, PlayStation 4 Pro hakkında kısa bir yorum yaptı.
 
   Macaristan'ın başkenti Budapeşte şehrinde bulunan oyun stüdyosu Neocore Games WCCFtech sitesine verdiği açıklamasında PlayStation 4 Pro'nun hem biraz güç isteyene hem de oyun bilgisayarı kurmak istemeyene büyük bir alternatif olduğunu belirtti. Ayrıca Neocore Games bunun bir sonraki jenerasyona atılan orta bir adımdan daha fazlası olduğunu da ekledi.
  
   Neocore Games, The Incredible Adventures of Van Helsing'in PS4 Pro sürümü hakkında ise detay vermekten kaçındı ancak yüksek çözünürlük ve akıcı frame rate oranının olacağını tekrar belirttiler. Ayrıca standart PlayStation 4'te oyunun 1080/30fps çalışacağını da onayladılar.
 

 
   Daha öncesinde PC ve Xbox One için çıkış yapan The Incredible Adventures of Van Helsing belirtildiği üzere PlayStation 4 için de gelecek. Çıkış zamanı hakkında ise net bir bilgi yok sadece "Pek yakında" açıklaması bulunuyor. Aynı şekilde fiyat konusunda da bir bilgi yok. 
 
   Standart PlayStation 4'e göre daha güçlü olarak karşımıza çıkacak PlayStation 4 Pro, 10 Kasım tarihinde 399 dolar fiyat ile çıkış yapacak. Konsolun Türkiye fiyatı henüz açıklanmış değil.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 201 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler