PS4 Pro'nun 80'lerden İlham Alan Tanıtım Videosunu Kaçırmayın

28.10.2016 17:29 Gazali Çetinkaya

   PlayStation UK bugün twitter üzerinden PlayStation 4 Pro için yeni bir tanıtım videosu paylaştı ve bu video 80'lerden ilham alınarak hazırlandı.
 
   Videoda ise PlayStation 4 Pro ve Call of Duty: Infinite Warfare‘in zombi modu Spaceland yer alıyor. Ayrıca Sony, videonun sonlarında PlayStation 4 Pro'yu "Dünyanın En Güçlü Konsolu" diye de nitelendiriyor.
 
   PlayStation 4 Pro 10 Kasım tarihinde piyasaya çıkacak.  Konsolun ülkemizde kaç TL'den piyasaya çıkacağı ise henüz net değil ancak Sony PlayStation Türkiye Sorumlusu Mustafa Yiğit, TeknoSeyir ile yaptığı röportajda 2000 TL'nin altında ve çok yüksek fiyatı olmayacağını söylemişti.
 
   Paylaşılan videoya aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 57 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler