PS4 Sistem Yazılımı Güncellemesi 4.50 Yarın Yayınlanacak

08.03.2017 16:50 Gazali Çetinkaya

 
   Sony Interactive Entertainment, kod adı Sasuke olan PS4 sistem yazılımı güncellemesi 4.50'nin yarın (9 Mart 2017) yayınlanacağını duyurdu.
 
   Bu sistem yazılımı güncellemesi sonunda kullanıcıların konsolun depolama alanını genişletmesi için USB 3.0 harici HDD takmasına izin verecek. 250GB ve 8TB arasında olan HDD'ler desteklenecek.
 
   Bunun dışında bir diğer önemli özellik PlayStation 4 Pro için Boost modu yayınlanacak. Ayarlar kısmından bu mod aktif edildiği zaman PS4 Pro yaması almamış bazı eski oyunlarda performans artışı yaşanacak.
 
   Ayrıca sistem güncellemesi 4.50; ekran görüntülerini arka plan duvar kağıdı olarak kullanabilme imkanı, ekranı daha az kaplayan küçük bir hızlı menü, basitleştirilmiş bildirimler listesi (Oyun Uyarıları, İndirmeler, Yüklemeler) ve PlayStation VR kullanıcıları için 3D filmleri doğrudan stereoskopik 3D'de PSVR cihazında izlemelerine imkan sunacak.
 
   Paylaşılan kısa tanıtım videosuna aşağıdan, güncelleme ile ilgili tüm detaylara PlayStation Blog üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 55 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 4 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 4 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 5 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 6 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler