PS4 Söylentisine Cevap: "Neyden Bahsediyorsunuz?"

Sony, Vita ile birlikte yeni jenerasyona emin bir adım atmayı planlıyor.
06.01.2012 15:29 Samet Konuksal


     Playstation 4 ve üçüncü Xbox konsolu hakkındaki söylentiler son günlerde öyle bir büyüdüki, artık çoğu otorite Microsoft ve Sony'nin en geç E3 2012'de duyuruyu yapacaklarını düşünüyor. Ancak yetkili isimlerden cevap, en sonunda geldi.
 
     Söylentilerin ardından Sony başkanı Shuhei Yoshida ile iletişime geçen Computer and Video Games çalışanları, bekledikleri cevabı alamamışlar. Yeni nesil Playstation konsolu hakkında soru soran CVG sitesine Yoshida gülerek, "Playstation 4? Neyden bahsettiğinizi anlayamadım." cevabını vermiş.
 
      Konuşmanın devamını ise Sony patronu, "Henüz Playstation 3 hakkında yapacaklarımız bitmedi. Gelecek projeler için çok heyecanlıyız." şeklinde bir demeçle sonlandırmış.
 
      Sony cephesinin yanı sıra Microsoft, yeni nesil konsol söylentilerine cevapsız kalıyor. Bugün MCV'deki söylentiler sonrasında Microsoft ile iletişime geçen Electronic Theatre sitesinin aldığı cevap, "Söylentilere cevap vermemeyi tercih ediyoruz." olmuş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 45 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 54 Dk önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 1 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 2 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler