PS4 için Hazırlanan Gran Turismo Serinin En İyi Oyunu Olacak

08.12.2014 11:16 Alkan Adakaner


    Bir zamanlar Gran Turismo denildiği zaman akan sular dururdu. Özellikle PS1 ve PS2'de hayranlık verici olan ve konsol satışlarını arttıran bu seri PSP ve PS3'te ise bekleneni tam olarak verememişti.
 
    Yarış severlerin gözünde çok önemli bir yere sahip olan Gran Turismo'nun yeni oyunu şu an Playstation 4 için hazırlanıyor. Geliştirici stüdyo olan Polyphony Digital topluluk müdürü Eric Fishback'in PS Experience etkinliğindeki açıklaması dikkat çekiciydi:

    "Playstation 4'teki, yani şu ana kadarki en güçlü konsoldaki, Gran Turismo serinin hayal edebileceğiniz en iyi oyunu olacak"

     Bakalım Gran Turismo serisi PS1 ve PS2'deki o hayranlık uyandırıcı günlerine geri dönebilecek mi? Özellikle Gran Turismo 6'ya yöneltilen ağır eleştiriler sonrası Sony ve Polyphony Digital'in daha çok çaba sarf etmesi gerekiyor gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 53 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler