PS4 ve Vita Ortak Pakette Çıkacak mı?

10.08.2013 20:04 Samet Konuksal


    PlayStation Vita ve PlayStation 4 arasındaki teknik bağlantı malumunuz. Durum böyle olunca da PS4 ile PS Vita'nın bundle paketlerinin satışına yönelik söylentiler çıkmıştı. Bir site, ortak paket meselesini perakendecilere sordu.
 
    Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde Machinima'dan gelen söylentide bu paketin 500 dolardan çıkacağı belirtilmişti. Konuyla ilgili soruya cevap veren GameStop yetkilisi, "Sanmıyorum. İkisi tamamen farklı sistemler ve fiyatları 700 dolara varıyor. Eğer böyle bir paket olacaksa bu kadar düşük bir fiyattan çıkmaz. Biliyorum Vita ile PS4 arasında bağlantı var fakat bize konuyla ilgili herhangi bir bilgi verilmedi. Ama eğer Sony böyle bir paket çıkaracaksa fiyatı 600-700 dolar arasında olur." sözlerini söyledi.
 
    Aynı soruya HMV yetkilisinin cevabı şu oldu; "Bu paketle ilgili bize herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Ama tahminimce böyle bir paket varsa konsolun çıkışına doğru duyurulur. Şu an için biz de sizin kadar biliyoruz." 
 
    İki negatif cevaptan sonra sıradaki durak GAME mağazaları oldu. GAME'in satış sorumlusunun söylentiye yanıtı ise, "Üzgünüm böyle bir paket bulunmuyor. Şu an için bize sadece Killzone ve Driveclub paketleriyle ilgili bir bilgi verildi. Ama Sony yeni bir bundle paketi çıkarmayı düşünüyorsa bu Vita ile değil, PS Eye ile birlikte olur." şeklinde oldu.
 
    Geçtiğimiz günlerde çıkan söylentinin fiyatı oldukça düşük seviyede görünmüştü. Söylentide Vita'yı 100 dolarlık fark ödeyerek satın alabiliyorduk. Zaten Vita'dan zarar eden Sony, 500 dolarlık bir fiyatla bu işe kalkışmaz gibi duruyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce 5 Milyon Dolar Ödül Havuzlu Riyadh Masters 2024 Turnuvası Başlıyor! 1 Saat önce Palworld'ün Oyuncu Sayısı Yeni Güncellemeyle Yüzde 700 Arttı! 3 Saat önce Tales Serisi: JRPG Dünyasının Efsanevi Yolculuğu 2 3 Saat önce Tales Serisi: JRPG Dünyasının Efsanevi Yolculuğu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler