"PS4 ve Xbox One'ın RAM'i Gelecekte Yetersiz Kalabilir"

06.04.2014 16:14 Samet Konuksal


    Murdered: Soul Suspect isimli oyunla birlikte PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One'a çıkış yapmaya hazırlanan Airtight Games'in görsel yönetmeni Dennis Price, yeni nesil konsolların donanımıyla ilgili açıklamalar yaptı.
 
    Bildiğiniz gibi Xbox One yapımcılara 5 GB, PS4 ise 4.5 GB RAM sağlıyor. PS4'te 'özel durumlar' için bu miktar 5.5 GB'a çıkabiliyor. Ancak Price'ın belirttiklerine göre bu miktarlar gelecekte daha karışık oyunlarda yetersiz kalabilir.
 
    Yaptığı açıklamalarda Dennis Price, 15 seneden beri grafiklerin programlanmasıyla ilgili çalıştığını fakat yeni nesil konsolların şimdilik kendilerini pek zorlamadığını belirtti. Price, neslin ilerleyen dönemlerinde daha zorlayıcı ve kaliteli oyunlarda yapımcıların daha fazla RAM'e ihtiyacının olacağını söyledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Murdered: Soul Suspect Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Airtight Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 6 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 89 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 3 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 7 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 7 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler