PS4'te Bölge Kilidi Oyunun Geliştiricisine Bağlı

11.06.2013 23:08 Tunahan Başol


     Bildiğiniz gibi PlayStation 4 adına gelen sevindirici haberlerden bir tanesi de, konsolda bölge kilidinin olmayacağıydı. Sony Computer Entertainment sözcüsü bunu resmi ağızdan onaylarken, küçük ama önemli bir detayı da bizlerle paylaştı.
 
"Genel olarak, ne dijital ne de kutulu oyunlarda bölge kilidi bulunmayacak, ancak biz, en iyi tüketici deneyimini sağlamak amacıyla, kullanıcıların ikamet ettikleri bölgeye uygun oyun almalarını öneriyoruz. Bunlara ek olarak, bazı yazılım geliştiricilerin oyunları bölge kilidi içeriyor olabilir."
 
     Görünüşe göre, Sony'nin birinci parti oyunlarında kesinlikle bölge kilidi olmayacak. Ancak bazı geliştiriciler, kendi stratejileri sonucu oyuna bölge kilidi ekleyebilecekler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 12 Dk önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 28 Dk önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 40 Dk önce CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 51 Dk önce Yarış Oyunu NeoSprint, 27 Haziran'da Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 52 Dk önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler