PS4'te F2P Yapımlar PS Plus Gerektirmeyebilir

13.06.2013 09:49 Tunahan Başol


     Geçtiğimiz günlerde yapılan resmi açıklamalara göre, PlayStation 4 üzerinde multiplayer oyun oynamak için PS Plus kullanıcısı olunması gerektiği söylenmişti. Ancak bu bilginin Free-to-Play yapımlar için tam anlamıyla gerçek olmadığı ortaya çıktı.
 
     E3 fuarında bir röportaj gerçekleştiren DC Universe Online kreatif direktörü Jen Andersen, kendi oyunlarını oynamanız için PlayStation Plus üyeliği gerekmediğini açıkladı. Ayrıca oyunun PS3 ve PS4'te çapraz platform(cross-platform) olarak çalışacağını söyledi ve aynı durumların Planetside 2 için de geçerli olduğuna değindi.
 
     SCE Worldwide Studios başkanı Shuhei Yoshida ise bu konuda bir açıklamada bulundu:
 
"Free to Play yapımlar söz konusu olduğunda, PlaySation Plus gereksinimini oyunun içine koyup koymamak yapımcının kararı."
 
     DC Universe Online ve Planetside 2 dışında, Yoshida, 2 oyunun daha PS Plus'sız çalışabileceğinin müjdesini verdi. Bu oyunlar Zombie Studios'un Blacklight: Retribution'ı ve Digital Extremes'in Warframe'i.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 5 Satışlarının 200 Milyona Ulaştığı Açıklandı 13 Dk önce Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 4 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 5 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 5 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler