"PS4'ün Gücü Sonradan Tam Olarak Kullanılacak"

22.07.2013 22:30 Alkan Adakaner


     Playstation 4'ün mimarisinin PC mimarisine yaklaşması nedeniyle konsolun gücünün tamamının ilk dönemlerde rahatlıkla kullanılabileceği söyleniyordu. PS3'te ise konsolun mimarisinin farklı olması nedeniyle bu güç hemen kullanılamıyordu.
 
     PS4'ü tasarlayan kişi Mark Cerny'nin açıklamalarına göre PS4 her ne kadar PC mimarisine yaklaşsa da konsolun gücünün tamamını ilk dönemlerde kullanmak mümkün olmayacak.  Cerny'e göre zamanla geliştiriciler simülasyon, fizikler ve çarpışma efektleri gibi GPU odaklı özelliklere odaklanacaklar ve oyunlar daha iyi gözükecek.
 
     Cerny'nin en büyük iddiası ise oyunların dünyasının daha gerçekçi öğelerle dolacak olmasına rağmen grafiksel kalitenin düşmeyecek olması. Bakalım bu söylenenler gerçekten de olacak mı?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 55 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler