PS4'ün Hard Diskinin Kapasitesi Yükseltilebilir

11.06.2013 16:05 Alkan Adakaner


     Sony, Playstation 4'ün hard diskinin 500 GB olacağını açıklamıştı. Artık hemen hemen her oyunun dijital olarak satışa çıktığı günümüzde oyunların boyutları da gitgide artıyor. PS3'te 30-40 GB hatta daha büyük boyutlu oyunlarla karşılaşmıştık.
 
     Yetkililerin açıklamasına göre Playstation 4'ün hard diski yükseltilebilir olacak. Yani 500 GB yetmezse büyük ihtimalle harici bir hard diske oyunlarınızı yükleme şansınız olacak. Böylece yer sıkıntısı çekmeyeceksiniz.
 
    Açıkçası 500 GB oyunlar için yeterli görünüyor, sonuçta oyuncuların büyük bölümü oyunları hala kutulu olarak satın alıyorlar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 8 Dk önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 1 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 3 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler