PS4'ün Ücretli Online Sistemi Hakkında Açıklama

11.06.2013 10:52 Alkan Adakaner


     Sony'nin konferansında Playstation 4'te multiplayer oyunlar oynamak için PSN Plus üyeliğinin gerektiği açıklanmıştı. Yine de bu ücretli sistem Microsoft'un Xbox Live servisinden farklı olacak gibi görünüyor.
 
    Yapılan resmi açıklamalara göre tek kişilik oyunların online sisteme bağlı olması için ücret ödemeyeceksiniz. Yani Watch Dogs gibi oyunları oynarken arkadaşlarınızla iletişim halinde olabilir, onların sizin oyununuzu izlemesini sağlayabilirsiniz.
 
   Bunun yanı sıra Netflix gibi film izleme servisleri için de Playstation Plus üyesi olmanız gerekmiyor. Anlaşılan Sony bu konuda esnek davranıyor. Yine de multiplayer oyunların konsol kullanan oyuncuların önceliği olduğunu unutmamak gerek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler