PS5 Çıkışında SSD Harici Depolama Desteklemeyecek

05.11.2020 23:39 Gazali Çetinkaya

 
The Verge'e açıklama yapan Sony sözcüsü, PlayStation 5'in çıkışında SSD harici depolama desteklemeyeceğini doğruladı.

Konsolun çıkışından sonraki bir tarihte yayınlayacağı güncellemeyle birlikte aktif edilecek. Tarih verilmedi.

PlayStation 5 sistem mimarı Mark Cerny de Mart ayındaki sunumda bu desteğin konsolun çıkışından sonra gelebileceğini ifade etmişti ve bugün doğrulanmış oldu.

Mark Cerny ayrıca hangi SSD'lerin tam destek sunacağı ve hangilerinin en iyi performansı vereceği konularında Sony'den açıklama gelmeden M.2 SSD satın almayın uyarısı yapmıştı.

PlayStation 5 825GB dahili SSD'ye sahip fakat bunun 664GB'ı kullanılabilir. Geri kalan işletim sistemi ve sistem dosyalarına ayrılmış. SSD harici depolama olmasa da PlayStation 5 ilk günden USB harici depolama destekleyecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler